BjørnLaursen Registrerede Revisorer

Vi viser dig potentialet

Hos BjørnLaursen ved vi, at enhver virksomhedsejer bygger sin forretning på forskellige intentioner og drømme. Vores fornemste opgave er derfor ikke blot at optimere virksomhedens økonomi, men i høj grad at skabe overblik over ressourcer og muligheder. En gennemskuelig økonomi giver det bedste afsæt, når du som beslutningstager skal tage stilling til virksomhedens nuværende og kommende investeringer.

Rådgivning og knowhow

BjørnLaursen er en moderne, ejerdrevet revisionsvirksomhed. Virksomheden tegnes i dag af ejeren Jan Bjørn Laursen og Steen Fugmann, der begge er registrerede revisorer med over 20 år i branchen. Herudover beskæftiger virksomheden 8 medarbejdere.

Vores historik og bemanding betyder, at vi har oparbejdet en grad af knowhow, der dagligt kommer vores kunder til gode. Vi står altid klar med gode råd eller sparring. Det giver ro og tryghed, når de store beslutninger skal tages.

Konkurrencedygtige løsninger

Vi sætter os ind i virksomheden og ejerens økonomi og ønsker. Vi er med til at få økonomisk overblik og fokus på rentabilitet i virksomheden, så der er styr på økonomien

Kontakt:
Jan Bjørn Laursen
Vandkunsten 6, 1
1467 København K
Tlf. 40300834
Mail: jan@bjornlaursen.dk