Moestrup

Hos Moestrup hænger vi os i detaljerne – og det er vi stolte af.
Siden virksomhedens etablering i 1991 har vi udført tusindvis af store og små opgaver for vores kunder.

Kvalitet, omhyggelighed og pålidelighed er nøgleord for os. Vi arbejder efter de højeste faglige standarder, og vi sætter en ære i at overholde aftaler.

Alle vores medarbejdere er faguddannede, og langt de fleste af dem har mange års erfaring i byggefagene. At arbejde professionelt med rådgivning og udførelse af byggeopgaver er for os ikke bare et arbejde – det er en livsstil.

Dén glæde og dét engagement giver vi med stolthed videre til næste generation og har derfor altid lærlinge hos os, ligesom vi gennem vores lokale erhvervsforening arbejder sammen med de lokale skoler og ungdomsuddannelsesinstitutioner om at stille praktikpladser til rådighed for de unge.

Vores kunder er både private, erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, boligselskaber og idrætsanlæg. Det stiller høje krav til vores virksomhed og vores medarbejdere om at indfri forventningerne og løse opgaverne netop som den enkelte kunde forventer det.

Uanset om det er ombygning af et badeværelse i et parcelhus, tagrenovering af en skole, komplet renovering af et boligkompleks, inventar til butikker eller udskiftning af et gulv i en idrætshal, så kræver det erfaring og viden om de forskellige byggeformer – og det kræver fleksibilitet og evne til at samarbejde med andre håndværkere.

Dét har vi hos Moestrup – og det fortæller vi lidt om på disse sider, som vi håber vil give et godt indtryk af virksomheden og de mange forskellige opgaver, vi udfører.

Vi er naturligvis medlem af BYG, og arbejde udført af os er derfor omfattet af BYGs garantiordning.

Kontakt os endelig for yderligere oplysninger – ligesom vi naturligvis meget gerne kommer til jer for et uforpligtende besøg om netop jeres byggeopgave.

Kontakt:
Niels Moestrup
Industrihegnet 8A
4030 Tune
Tlf. 21286905
Mail: niels@moestrup.dk