Store-Hedebyg Entreprise A/S

Store Hedebyg Entreprise A/S – i daglig tale SHE – er ikke bare et af Sjællands største og mest erfarne tømrerfirmaer. Vi er også en moderne entreprenørvirksomhed, som har bred erfaring med selv de største og mest krævende byggeentrepriser – lige fra opførelsen af hele nye firmadomiciler til taget på det nye elefanthus i Københavns Zoo.

Som kunde hos SHE har du den fordel, at du kan overlade hele ansvaret til os. Vi sørger for det hele, lige fra planlægningen over det første spadestik og til det sidste penselstrøg. De delopgaver, vi ikke selv er specialister i, udføres af faste underleverandører, som vi har et godt og tæt samarbejde med. Men vi beholder altid den overordnede styring, som sikrer kvalitet og en gnidningsfri arbejdsproces.

En af vores styrker er, at alle vores medarbejdere – inklusive ledelsen – selv har håndværkerbaggrund. Det betyder, at vi hele vejen fra ordremodtagelsen og til byggeriets aflevering har et solidt greb om selv de mindste detaljer. Vi har også gennem mange år indarbejdet den praksis, at vores formænd har kompetence til at træffe beslutninger ude i marken, uden først at skulle konsultere ”højere oppe”. Det giver en langt mere smidig og effektiv arbejdsgang.

Men hos SHE er vi ikke bare dygtige bygningshåndværkere. Vi har også en udpræget forståelse for vores kunders forretning og ved, at aftaler er til for at blive overholdt. Troværdighed og pålidelighed er nogle af nøgleordene, og derfor har vi i dag en lang række erhvervsvirksomheder, kommuner og statslige styrelser som faste og tilfredse kunder.

Du er også meget velkommen som kunde i SHE. Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os – allerede i dag.

Kontakt:
Per Lauridsen
Kildeager 1
2680 Solrød Strand
Tlf. 40140931
Mail: pl@she-as.dk