W.Johansen, Elinstallatør og ingeniørfirma

W. Johansen, Havdrup A/S er grundlagt den 1.april 1922 af William Johansen. Han var udlært hos elinstallatør Meldgaard i Nykøbing F. og startede for sig selv i protest mod fagforeningsdiktatur og manglende bevægelighed på arbejdsmarkedet. Under hans ledelse voksede firmaet i de følgende år i takt med udbygningen af elforsyningen i området.
I 1932 købte han ejendommen Skolevej 8, som blev ombygget og udvidet flere gange indtil 1978, hvor firmaet flyttede til de nuværende lokaler på Skolevej 14.
I 1969 overtog sønnen Jørgen Johansen firmaet og drev det indtil omdannelsen til A/S i 1989.
I 1995 blev Stig Johansen direktør og har ejet firmaet siden 1999.
Firmaet har fulgt den traditionelle udvikling i branchen, hvor man i gamle dage spredte sig over hele spektret med detailbutik, hvidevarer og alle former for elinstallationer – til i dag, hvor elbranchens arbejdsområder er blevet så omfattende at specialisering er nødvendig.
Nu og her koncentrerer vi os om at passe vores store gruppe af faste kunder med lys- kraft- og EDB-installationer og udbygge vores ekspertise på automatiserings- og industriområdet.
I 2012 har vi taget fat på et nyt, spændende arbejdsområde – nemlig solceller, både til privat og erhverv.
Vi indsamler og sorterer alt affald og sørger for at det bliver miljørigtigt genbrugt eller bortskaffet.
I november 2000 udlejede vi en del af vores ejendom til Technical A/S som laver software og styretavler til industrikunder. Vi samarbejder med Technical A/S om totalløsninger.

Kontakt:
Stig Johansen
Skolevej 14
4622 Havdrup
Tlf. 40525010
Mail: wjohansen@havdrup.dk