TEAM SOLRØD PRISEN

STØTTEMULIGHEDER FOR IDRÆTSLIVET TEAM SOLRØDS STØTTEFOND TEAM SOLRØD PRISEN SOLRØD KOMMUNES IDRÆTSANLÆGSFOND HVAD HAR SOLRØD KOMMUNES IDRÆTSANLÆGSFOND STØTTET? Prismodtageren er...

Prismodtageren er i 2016: Felix Ramø

I forbindelse med Team Solrøds årlige julearrangement uddelte Team Solrøds bestyrelsesformand og borgmester i Solrød Kommune Niels Hörup Team Solrød Prisen 2016. Den gik til en af karatesportens “grand old man” i Solrød, Felix Ramø.

 

Baggrund for tildelingen af prisen

Felix Ramø får prisen for at have været en bærende drivkraft i forhold til at fremme og udvikle karatesporten i Solrød Kommune. En sport, som i dag tæller cirka 400 udøvere lokalt. Felix har eksempelvis været medstifter af og formand for både Solrød Karate Klub i 1982 og senere af Tatakau Karate i 2002.

Udover den lokale involvering i karatesporten har Felix gjort en imponerende lederkarriere indenfor karateforbundet. I forbundet har han bl.a. været stævneleder, næstformand, leder af presseudvalget og formand for ordens- og amatørudvalget.

Som udøver har Felix opnået såkaldt 4.dan og sort bælte inden for Dansk Karateforbund, samt 3.dan efter karatens moderlands bestemmelser (Japan Karate Association).

Fakta om Team Solrød Prisen

Det er sjette gang, Team Solrød Prisen uddeles.

Prisen kan gives til enkeltpersoner, men også til en bredere kreds – en virksomhed, en klub, et hold etc. – som gennem en særlig indsats og personligt engagement har styrket idrætten på bredde- eller eliteplan i Solrød Kommune.

 

Yderligere oplysninger:

Niels Hörup, borgmester i Solrød Kommune, tlf. 5618 2001