seneste
NYT

2019 | 13. marts | Benjamin Elberth – hvem er han?

Team Solrød har 10 års jubilæum i 2020, og i den forbindelse vil det være relevant at overveje om vi på rette vej. Vi har derfor hyret Benjamin Elberth til at give os et indblik i hvordan de Sociale Medier virker og ikke mindst, hvordan de kan bruges af virksomheder til at nå deres målgrupper Benjamin er specialist i digital kommunikation og sociale medier.

Han rådgiver med udgangspunkt i firmaet Elberth Kommunikation med 5 medarbejdere, hvordan man skaber effekt med sociale og digitale platforme og udformer og styrer digitale strategier for politisk funderede organisationer, ministerier mv. og arbejder med salg på sociale medier for brands som Autobranchen Danmark (200 bilforhandlere), De Samvirkende Købmænd (Meny, Rema mv.) og flere mindre firmaer – f.eks. Hårkonsulenten der bruger sociale medier til at sælge parykker.

Benjamin er efter mange års arbejde for bl.a. politiske partier, politiske organisationer, Statsminister og ministre specialist i at flytte holdninger med nettet, i at påvirke mediebilledet med digitale medier og i at flytte stemmer og salg.